HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Linkblog

iPhone Blog

A legfrissebb hírek, érdekességek, szoftverek, gyakorlati tapasztalatok az iPhone és iPhone 3G/3GS telefonokhoz. Tippek, trükkök, tesztek és összehasonlítások.

Friss topikok

Archívum

Online látogatók

1 Millió eladott iPhone 3GS

2009.06.22. 15:45 :: yxcyxc

Elég biztos startott vett az új vas, lássuk az adatokat:

  • 1.000.000 eladva: június 21, vasárnapig, 3nap alatt. Az első generációs telefonnak 74 nap kellett, hogy elérje a bűvös egymilliót.
  • Márkahűség: a vásárlók 56%-a korábbi modellről váltott a 3GS-re.
  • 16GB a nyerő: 67%-uk a kisebbik vasat választotta (ami azért így is nagyobb, mint a legtöbb telefon maximális bővíthetősége)
  • Üzleti felhasználók: a vásárlók 12%-a BlackBerry-jét cserélte le, ez mutatja, hogy lassan de biztosan az almafon beszivárog az üzleti szférába is.

 

Ehhez társul még az a több, mint 6millió letöltés, amit az OS 3.0 produkált az első 5 napban. Impresszív számok, maga Steve Jobs azt nyilatkozta: "az iPhone lendülete nagyobb, mint valaha". És úgy tűnik igaza is van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iphoneblog.blog.hu/api/trackback/id/tr261201204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása