HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Linkblog

iPhone Blog

A legfrissebb hírek, érdekességek, szoftverek, gyakorlati tapasztalatok az iPhone és iPhone 3G/3GS telefonokhoz. Tippek, trükkök, tesztek és összehasonlítások.

Friss topikok

Archívum

Online látogatók

Ellopták az iPhone-ját - Google Maps megtalálta

2009.06.23. 17:57 :: yxcyxc

 Úgy tűnik megvan az első kézzelfogható bizonyíték arra, hogy a Find My iPhone szolgáltatás működik.

 

Történt ugyanis, hogy Kevin Miller egy bárban ücsörgött Chicagoban és távozáskor ott felejtette az almát az asztalon. Nem sokkal később észrevette ugyan a hiányát, de két barátjával a bárba visszatérve nem találta a telefont.

Szerencsére nem sokkal az eset előtt aktiválta a Find My iPhone szolgáltatást.

 

 

Így hát Kevin, barátaival karöltve online mentek, de a MobileMe nem tudott csatlakozni a telefonhoz. Legalábbis az első néhány próbálkozáskor, mert másnap reggel gond nélül megtalálta néhány km-re a bártól, ahol elhagyta.

Ezután, ahogy mindannyian tennénk, elkezdték trackingelni a tolvajt és nemsokkal később meg is találták, aki Kevin nagy szerencséjére vissza is adta a lopott iPhone-t. Nagy szerencse például, hogy nem valami kigyúrt kopasz állat nyúlta le, mert az valószínűleg megtartotta volna. De az is lehet, hogy Kevin vagy a barátai voltak óriás bokszolók.

Reméljük idővel a hasonló szolgáltatások általánossá válnak, vagy akár ingyenessé is. Aki teheti ne habozzon feliratkozni a MobilMe-re, Kevin is járhatott volna rosszabbul.

Szólj hozzá!

Címkék: iphone 3.0 mobilme find my iphone

A bejegyzés trackback címe:

https://iphoneblog.blog.hu/api/trackback/id/tr551203865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása