HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Linkblog

iPhone Blog

A legfrissebb hírek, érdekességek, szoftverek, gyakorlati tapasztalatok az iPhone és iPhone 3G/3GS telefonokhoz. Tippek, trükkök, tesztek és összehasonlítások.

Friss topikok

Archívum

Online látogatók

iPhone 3GS: 400%-kal nőtt a feltöltött videók száma

2009.06.26. 07:00 :: yxcyxc

 A Google ma bejelentette, hogy múlt péntek óta 400%-kal emelkedett azon videók száma, melyek valamilyen mobil eszközről lettek feltöltve.

Ezek jórésze minden bizonnyal az új iPhone-ról érkezik a videómegosztóra, főként az egyszerű feltöltési mód miatt.

A YouTube hozzáteszi, hogy ugyan ez az emelkedés az almás telefonnak köszönhető, de hasonló trend volt látható idáig is, számszerint 1700% növekedés az elmúlt hat hónapban.

A folyamatos növekedés 3 dolgot jelez: egyre több videóképes mobileszközt a piacon, növekvő internet-elérést ezekről az eszközökről, valamint, hogy ma már szinte minden gyártó beépíti a YouTube-ra feltöltést magába az eszközbe, így az néhány gombnyomással egy perc alatt problémamentesen feltölthető.

Szólj hozzá!

Címkék: video youtube iphone 3gs

A bejegyzés trackback címe:

https://iphoneblog.blog.hu/api/trackback/id/tr451209214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása